Groene Golf Weert

Dinsdag 16 september 2014
Heijmans Wegen B.V. is op 11 augustus gestart met werkzaamheden aan de Ringbaan Noord in Weert. De werkzaamheden verlopen conform planning.

In het kader van de werkzaamheden is de aansluiting van de Wiekendreef op de Ringbaan Noord op donderdagavond 18 september en vrijdagavond 19 september gesloten van 19.00u tot 06.00u.
De wijk Molenakker is bereikbaar via Ringbaan Oost - Molenakkerdreef.

De aansluiting van de Marconilaan op de Ringbaan Noord is gesloten vanaf vrijdagavond 19 september tot maandag 13 oktober. De bedrijven aan de Marconilaan blijven bereikbaar via de zijde Edisonlaan.
Industrieterrein Kampershoek is bereikbaar via de Ringbaan Oost. Tevens kan men gedurende werkdagen gebruik maken van een tijdelijke toegang vanuit de Ringbaan Noord ter hoogte van de Celciusstraat.

Voor meer informatie over de werkzaamheden, de planning, de toegankelijkheid van industrieterrein Kampershoek en wijk Molenakker en overige vragen en opmerkingen kunt u terecht op de website www.GroeneGolfWeert.nl.


Achtergrondinformatie:
De gemeente Weert is in samenwerking met de provincie Limburg voornemens een groene golf -regeling van de verkeersregelinstallaties te realiseren op de Ringbaan Noord te Weert. Het betreft het tracé vanaf de afslag van de autosnelweg A2 tot en met het kruispunt met de Wiekendreef. In het kader van de realisatie van de groene golf zullen de verkeersregelinstallaties worden vernieuwd en nieuwe verkeersregelinstallaties worden aangebracht. Ten behoeve van de nieuwe verkeersregeling worden opstelstroken aangepast. Ook de twee aansluitingen naar het nieuw te realiseren bedrijventerrein Kampershoek Noord worden aangelegd. Tevens worden ter plaatse van het tracé asfaltreparaties uitgevoerd. Tijdens de uitvoering worden ook de openbare verlichting en de bewegwijzering aangepast.

overzicht

Nieuwe ambulancepost in Weert offici ...

Sneller inzetbaar vanuit een duurzaam gebouw Weert – De standplaats ... lees meer

Weert ijzersterke locatie voor logis ...

Heylen Warehouses gaat op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert ee ... lees meer

Groep Heylen ontwikkelt distributiec ...

WEERT - Investeerder Groep Heylen gaat een uniek distributiecentrum op ... lees meer
webdesign: Artis